facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Unicorn představil Webtrends Analytics 10

Unicorn Systems, který je lokálním zastoupením společnosti Webtrends pro střední Evropu, představuje novou generaci nástroje pro oblast webové analytiky - Webtrends Analytics. Webová analytika (web analytics) je obor zabývající se měřením výkonnosti internetových aplikací, a to zejména z pohledu marketingu a obchodu. Cílem je pochopit chování uživatelů a podle toho pak optimalizovat výkony aplikace. Webtrends Analytics 10 respektuje všechny současné požadavky a trendy, které navíc kombinuje do moderního uživatelského rozhraní připraveného podle zásad "user experience". Pro prezentaci dat je využívána vizuální řeč - infografika. Webtrends Analytics se neomezují jen na statistiky získané přímo z Vašeho webu - je možné využívat i data třetích stran, jako služeb PostRank, BitLy, iTunes a dalších. Pro specialisty na webovou analytiku zůstává i nadále k dispozici samostatné uživatelské rozhraní, které je už řadu let známé jako nejsilnější nástroj pro detailní analýzu webových dat.



 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.