facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 2. 2013

Ultrabook Lenovo IdeaPad S400u nejen na cesty

Společnost Lenovo rozšiřuje ultrapřenosnou řadu IdeaPad o 14“ Ultrabook IdeaPad S400u. Ultrabook se svým širokoúhlým displejem s rozlišením 1366 x 768 kombinuje moderní vzhled s vysokým výkonem. Je poháněný až třetí generací procesorů Intel Core i5 a je vybavený operační pamětí DDR3 s kapacitou 4 GB. IdeaPad S400u je tenký pouhých 21 mm a váží 1,8 kg. Kromě běžných možností připojení pomocí WiFi a integrovaného Bluetooth patří k základnímu vybavení také USB 2.0, USB 3.0 i HDMI výstup a čtečka paměťových karet 2 v 1. Dostatečný prostor pro ukládání hudby, filmů a dalších datových souborů poskytuje disk o velikosti 500 GB HDD a výkonný 24GB SSD pro urychlení startu systému a běhu aplikací.



Snadnou a pohodlnou práci zajišťuje klávesnice AccuType a inteligentní touchpad optimalizovaný pro rozhraní operačního systému Windows 8. Uživatelé jistě ocení i přístup k Lenovo Cloud, který usnadňuje sdílení, ukládání a synchronizaci dat. K dispozici je také přístup k zábavním a užitečným aplikacím jako Lenovo Companion a Lenovo Support.

 

Pro jednoduché zálohování a obnovu dat lze využít funkci One Key Recovery. Předinstalovaný systém Energy Management umožňuje nastavit energetické využití systému v závislosti na právě vykonávaných činnostech, čímž je zajištěna ochrana dlouhodobé výdrže baterie. Pokročilá technologie úspory energie přitom výrazně prodlužuje dobu mezi dvěma nabitími.

 

Ultralehký IdeaPad S400u s na dotek příjemným metalickým povrchem je nyní dostupný ve stříbrném a v budoucnu bude i v karmínově červeném barevném provedení.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.