facebook LinkedIN LinkedIN - follow

True Image 2013 by Acronis

umožňuje uživatelům přístup ke cloudovému úložišti

Společnost Acronis uvolnila novou aplikaci True Image 2013 by Acronis v českém jazyce. Nejnovější verze produktu založená na zálohování disků nyní zahrnuje webový přístup k souborům a složkám uloženým v cloudu Acronis. Uživatelé mohou mít přístup ke svým souborům dokonce i bez počítače nebo notebooku, mohou si na svá zařízení se systémy iOS nebo Android zdarma stáhnout aplikaci dostupnou prostřednictvím App Store nebo Google Play. Nejnovější verze aplikace True Image 2013 by Acronis také obsahuje podporu operačního systému Microsoft Windows 8.



Nová verze vylepšuje synchronizaci a sdílení souborů, což uživatelům umožňuje přístup k nejnovějším verzím souborů, ať už jsou v počítači, na USB disku, na NAS zařízení nebo v cloudu Acronis. Když nastane změna v jednom umístění, automaticky se aktualizují další umístění, v nichž je nainstalován software Acronis. S předplatným služby Acronis True Image Online mohou uživatelé také veřejně nebo privátně sdílet soubory s dalšími uživateli přímo z Průzkumníka systému Windows nebo přes aplikace na mobilních zařízeních.

 

Aplikace True Image 2013 by Acronis je navržena s ohledem na co nejsnadnější instalaci a používání běžným uživatelem, nabízí ale také funkce pro uživatele, kteří požadují pokročilejší možnosti. Poskytuje zálohy na úrovni systému a souborů včetně přírůstkových a rozdílových záloh, podporu virtuálních pevných disků a s doplňkem True Image 2013 by Acronis Plus Pack umožňuje obnovu operačního systému na odlišný hardware.

 

Standardní funkce pro zjednodušení a zkrácení doby zálohování a obnovy zahrnují:

  • Acronis Non Stop Backup: Automatizované přírůstkové zálohy
  • Acronis Startup Recovery Manager: Spouští se při restartu klávesou F11, když se nepodaří spustit operační systém.
  • Acronis SecureZone: Bezpečný oddíl na disku pro ukládání zálohy disku na systémové jednotce.
  • Time Explorer: Pomůže s řešením problémů, zobrazí snímky obrazovek, které budou přesně ukazovat, jak systém vypadal v okamžiku zálohování.
  • Správce rozšířené kapacity Acronis: Pracuje s jednotkami většími jak 2 TB, i když s nimi nepracuje operační systém.
  • Vysoká úroveň šifrování: Soubory je možné zabezpečit 128, 192 a 256bitovým šifrováním.
  • Set&Forget: Stačí nastavit plán zálohování a automatizovat zabezpečení.
  •  Acronis Try&Decide: Když uživatel nechce přijmout změny, umožňuje vrátit se k předchozím nastavením.
  • Acronis Universal Restore: Dostupný v doplňku Plus Pack – umožňuje obnovu na odlišný hardware.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.