facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Trend Micro ohlásil Browser Guard

Bezplatný nástroj pro ochranu před internetovými hrozbami

Společnost Trend Micro uvolnila ke stažení nejnovější bezplatný bezpečnostní nástroj Browser Guard 2010. Browser Guard je novým přírůstkem do rodiny bezplatně nabízených nástrojů Trend Micro a jedná se o snadno ovladatelný modul plug-in pro internetový prohlížeč, který uživatele aktivně chrání před internetovými hrozbami díky identifikaci škodlivých webových stránek a zablokování hrozby dřív, než může nakazit uživatelům počítač.

 



Trend Micro Browser Guard dokáže uživatele ochránit před internetovými hrozbami, jako jsou nejnovější útoky malwaru Hydraq a Aurora. Tyto útoky jsou tvořeny hrozbami v nejrůznějších komunikačních nosičích — v e-mailu, na webových stránkách i v souborech – a využívají nejnovějších, dosud neznámých slabin prohlížeče Internet Explorer (IE). Počítačoví piráti často na webové stránky tajně vkládají škodlivý JavaScript a doufají, že lidé, kteří používají zranitelné verze prohlížečů IE, tyto stránky navštíví a neúmyslně si malware stáhnou do svých počítačů.

Browser Guard chrání uživatele před takovými útoky pomocí analýzy a následného blokování škodlivého JavaScriptu tak, aby nemohl využívat slabiny a provádět škodlivé aktivity na počítači uživatele. Aby zajistil co nejpokročilejší a nejúčinnější ochranu, komunikuje Browser Guard s infrastrukturou Trend Micro Smart Protection Network, a díky tomu přináší uživatelům nejaktuálnější internetovou ochranu, kdykoli surfují po webu, i když používají jiné produkty Trend Micro.

Browser Guard podporuje tyto operační systémy: Microsoft Windows XP Home/Professional (s nejnovější opravnou sadou Service Pack), Windows Vista (s nejnovější opravnou sadou Service Pack) a Microsoft Windows 7.

Trend Micro nabízí celou řadu bezplatných nástrojů, které vás aktivně ochrání před webovými hrozbami. Bezplatné nástroje internetového zabezpečení od Trend Micro a zkušební verze ke stažení naleznete na adrese Free.Antivirus.com.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.