facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 19. 7. 2010

Systém pro podporu testování aplikací v ČSOB

Společnost StringData dodala ČSOB systém pro podporu smoke testů elektronického bankovnictví a kromě samotné dodávky systému se také stará o jeho údržbu a provoz. Primárním cílem systému je sjednocení způsobu předávání neshod ve smoke testech elektronického bankovnictví a dále také zrychlení a snížení duplicit tohoto procesu. Systém obsahuje workflow pro správu jednotlivých tiketů jak ze strany banky, tak dodavatelů. Smoke testy jsou velmi efektivním způsobem, jak zvýšit kvalitu dodávaných řešení. Jsou založeny na sadě testů, které ověřují základní funkčnost systému.

Hlavním přínosem systému je zrychlení procesu ověření funkčnosti po nasazení nových funkcionalit a tím zkrácení času, kdy je elektronické bankovnictví nedostupné pro klienty. Efektivnější předávání zjištěných neshod pak usnadňuje práci vývojovým a provozním pracovníkům při odstraňování neshod.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.