facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Symantec zjednodušuje řízení souladu s předpisy

Symantec_CCS_720.jpgSpolečnost Symantec ohlásila aktualizovanou sadu Symantec Control Compliance Suite, která sníží nákladnost a složitost správy zásad IT a zajištění jejich souladu s předpisy pomocí automatizace hodnocení zásad oproti oborovým předpisům, standardům a doporučeným postupům. Sada poskytuje klíčové prvky procesu správy řízení IT a správy rizik a souladu s předpisy tím, že pomáhá zajistit dodržování externích nařízení pomocí automatizace dokumentace a distribuce zásad, sledování jejich zavedení a správy výjimek. Sada Symantec Control Compliance Suite obsahuje čtyři nové moduly - Policy Module, Standards Module, Entitlement Module a Response Assessment Module.

Prostřednictvím těchto čtyř nových modulů poskytuje sada tyto funkce:

Policy Module – rozšířený modul umožňuje zákazníkům pomocí jednoho řešení definovat a distribuovat zásady, vykazovat plnění požadavků předpisů a prokazovat dodržování zásad.
Standards Module – rozšířený modul automatizuje zjišťování a odstraňování odchylek od technických standardů a poskytuje předem připravenou kombinaci technických standardů, které definují doporučené postupy pro zabezpečení pracovních stanic, serverů a databází.
Entitlement Module – nový modul shromažďuje oprávnění pro přístup k datům v celé organizaci a převádí je do konzistentního a snadno srozumitelného formátu. K datům přiřazuje klasifikaci manažerů a tyto informace elektronicky směruje majitelům podniku, kteří schvalují přístup.
Response Assessment Module – nový modul automatizuje hodnocení nenaprogramovaných kontrolních mechanismů prostřednictvím předem připraveného obsahu pro obecně rozšířené standardy a normy.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.