facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 5. 2010

Symantec kupuje PGP Corporation a GuardianEdge

sym_pgp_guar_1020.jpgSpolečnost Symantec oznámila, že podepsala konečné smlouvy o koupi společností PGP Corporation a GuardianEdge Technologies, dvou etablovaných společností na trhu šifrování e-mailů a dat, které rozšíří její schopnost pomoci zákazníkům zabezpečit a spravovat jejich nejdůležitější informace. Technologie šifrování je důležitým prvkem řešení zabezpečení zaměřeného na informace vzhledem k tomu, že důležité informace se stále častěji nacházejí v mobilních zařízeních a v cloudu. K širšímu zavádění šifrování přispívá také rostoucí četnost a nákladnost případů narušení dat, neboť organizace usilují o snížení rizik a ochranu důležitých informací před počítačovými zloději.

Díky tomuto spojení funkcí šifrování založených na standardech společností PGP a GuardianEdge, které jsou určené pro šifrování celého disku, vyměnitelná média, e-mail, soubory, složky a inteligentní telefony, s technologiemi Symantec pro zabezpečení koncových bodů, prevenci ztráty dat a zabezpečení bran bude mít společnost Symantec široký soubor integrovaných řešení pro ochranu dat.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.