facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 13. 2. 2007

Sun jmenoval partnera roku

sun_simac_707.jpgSpolečnost Simac Technik ČR získala od firmy Sun Microsystems ocenění Partner roku za největší projekt v České republice, využívající její technologii. V roce 2006 firma realizovala projekt IT infrastruktura systému monitoringu hydrosféry pro Český hydrometeorologický ústav, kde Simac coby integrátor zajišťuje dodávku řešení, založených na bázi technologií nejen společnosti Sun Microsystems, ale také Cisco Systems a Oracle. Řešení o celkové hodnotě 110 milionů korun umožnilo vytvořit infrastrukturu pro projekt monitoringu hydrosféry, kterým se ČHMÚ zabývá. Plaketu ocenění Partner roku předal managementu Simacu Robert Pulchart, Channel Account Manager Sun Microsystems.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.