facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Společný produkt LCS a IBM – Easy ERPack

easyERP619.jpgPro menší a středně velké společnosti je určen balíček společností LCS a IBM s názvem Easy ERPack, jehož premiéra byla ohlášena 9. května. S hardwarem společnosti IBM, aplikačním a databázovým serverem (x226 v provedení tower) se správním a obslužným softwarem IBM Tivoli Storage Manager a s produkty Microsoft Windows 2003 Server a SQL Server, získává zákazník také licenci k systému LCS Noris Now s moduly pro ekonomiku, majetek, obchodní sklad, CRM, smlouvy a mzdy.

Má tak pokryto zhruba 80 % procesů ve firmě s tím, že zbylých 20 % by pokryl v budoucnu modul pro výrobu. Počítá se s možností práce pro 5 – 30 konkurenčních uživatelů, do budoucna však nabídka nebude na tento rozsah vázána.
Hlavní výhodu pro zákazníka by měl být jednoduchý způsob financování. Cenu za balíček nemusí zákazník zaplatit okamžitě v plné výši (necelý jeden milion korun), ale může si pořídit finanční službu na bázi leasingu pro HW a rozloženého splácení pro SW. Není požadována ani žádná akontace. Výše měsíčních splátek začíná na 20.000 Kč a mohou být rozloženy na 36 až 48 měsíců podle bonity zákazníka. Finanční služby zajišťuje skupina IBM Global Financing ve formě finančního nebo operativního leasingu, případně dodavatelského úvěru. V našich končinách méně používaný operativní leasing nabízí další výhodu v tom, že po uplynutí leasingu má zákazník možnost vyměnit servery za nové, čímž si chrání investice vložené do hardwaru.
Produkt je nabízen společností LCS International a její partnerskou sítí.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.