facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 4. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Společnost Synology ocenila nejlepší lokální partnery

Společnost Synology uspořádala setkání pro své obchodní a mediální partnery v České republice a na Slovensku. Na akci mimo jiné ocenila své nejúspěšnější partnery za spolupráci v roce 2023, který byl pro firmu velmi úspěšný. Řeč ovšem byla nejen o obchodních výsledcích, zajímavých případových studiích a obdržených oceněních, ale také o vzdělávání. V minulém roce se totiž podařilo 47 účastníkům SIT (Synology Intensive Training) získat certifikaci, což znamená obrovský přínos pro firemní uživatele, kteří tím získají v Česku a na Slovensku kvalitnější servis.



Vzdělávací program pro partnery Synology Intensive Training (SIT) se skládá ze čtyř modulů. DSM Architect jako základní modul poskytuje účastníkům základní znalosti o společnosti Synology a jejích řešeních. Backup Architect, Surveillance Architect a Productivity Architect jsou specializované moduly, které poskytují detailnější vhled do jednotlivých řešení.

Představeny byly pochopitelně i aktuální produktové novinky a rov­něž chystaná služby Business Support, která přinese zlatým a plati­no­vým partnerům možnost prémiové technické podpory. Naznačený byl i směr, kterým se budou ubírat novinky v dalším období – půjde o zařízení určená pro ochranu dat ve větších podnicích.

V rámci akce byli oceněni partneři společnosti Synology za spolupráci v roce 2023, a to v následujících 6 kategoriích:

  • Dedicated Project Value Hero 2023 za největší objem dokončených projektů (tzn. za celkovou hodnotu všech realizací) – Aricoma Systems a.s.
  • Project Volume Hero 2023 za největší počet dokončených projektů (tzn. za množství jednotlivých realizací) – Allegro Retail (CZC.cz s.r.o.)
  • Online partner of the year 2023 za nejvyšší obrat mezi českými a slovenskými online společnostmi a dobrou spolupráci v oblasti obchodu a marketingu. – Alza.cz a.s.
  • Dedicated Storage Media Hero 2023 za největší počet pro­da­ných disků (HDD, SSD) v roce 2023 – Aricoma Systems a.s.
  • Distributor roku 2023 za nejlepší hodnocení od partnerů Synology v on-line anketě – AT Computers a.s.
  • Speciální ocenění za přínos Synology komunitě za práci pro koncové uživatele – Bohumír Bartos

Setkání se uskutečnilo v příjemném prostředí Vinařství U Kapličky, a tak se o zábavu postarala místní cimbálová muzika a nechyběla ani řízená degustace místních vín.


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Chytřejší sítě, bezpečnější firewally

Role AI ve firewallech a cloudové platformě Nebula od Zyxel Networks


V poslední době se neustále mlu­ví o umělé inteligenci a o tom, jak všechno změní. Ve spo­leč­nos­ti Zyxel Networks jsme toho názoru, že ačkoliv umělá inte­li­gen­ce bude nepochybně hrát stále větší roli, nepředstavuje vlastně úplnou novinku. Umě­lou inteligenci (AI) a strojové učení (ML) totiž naše platforma Nebula pro správu sítí v cloudu používá už nějakou dobu.