facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 3. 2. 2015

Společnost LINET zefektivnila správu dokumentů

Canon CZ oznámil implementaci systému Therefore ve společnosti LINET, která je výrobcem zdravotnické techniky. LINET využívá řešení pro správu technických výkresů i řadu dalších technických i netechnických dokumentů včetně zkušebních protokolů, technických specifikací či marketingových materiálů.



O přínosu systému pro společnost LINET svědčí zkrácení průměrné doby zpracování jednoho výkresu ze dvou týdnů na dva dny. Zpracování většiny výkresů přitom nezabere více než jediný pracovní den. Návratnost investice jsou dle propočtů dva roky.

 

Společnost Canon zajistila komplexní prostředí, včetně dodávky hardware, realizované akreditovaným partnerem Canon – společností VDC kancelářská technika, které odpovídá požadavkům výsledného řešení a umožňuje budoucí rozšiřování. Po ověření systému, drobných úpravách a doladění formálních náležitostí nasadil LINET Therefore do rutinního provozu. V něm s dokumenty pracují jak interní zaměstnanci v české centrále společnosti, tak i spolupracovníci z Anglie či dodavatelé marketingových materiálů.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.