facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 25. 10. 2017

Společnost Hannah zefektivnila e-mailový provoz

Společnost Hannah zefektivnila e-mailový provozSpolečnost Hannah, výrobce sportovního oblečení a vybavení, se rozhodla nasadit řešení Kerio Connect pro zefektivnění e-mailového provozu. Na novém řešení oceňuje zejména nízké náklady na pořízení a provoz poštovního severu a výkonnou administraci řešení. Elektronickou poštu pro 180 uživatelů dokáže nyní spravovat jeden administrátor.



Řešení Kerio Connect nahradilo v Hannah server Microsoft Exchange, a to zejména díky poměru ceny a funkčnosti. Hannah v rámci řešení Kerio Connect využívá nejen funkce poštovního serveru, ale také provozuje poštovního klienta Kerio Connect Client na pobočkách. Na centrále uživatelé využívají klientský program Microsoft Outlook s doplňkem Kerio Plugin pro synchronizaci off-line obsahu. Řešení umožňuje i přístup k e-mailům přes webový portál, který ve firmě slouží jako záloha pro případ výpadku klientské aplikace.

Řešení Kerio Connect se v praxi ukázalo jako jednoduchá a snadno nastavitelná aplikace a nízkými náklady na pořízení i provoz řešení. Díky využívání Kerio Connect Client firma nemusela nakupovat na pobočky licence pro Microsoft Outlook, čímž ušetřila významné náklady. Velkým plusem je snadná správa pro uživatele, kteří si dokáží rychle, jednoduše a intuitivně nastavovat potřebné parametry s tím, že se pak mohou se zcela věnovat své hlavní pracovní činnosti.

„Co vidím jako nejdůležitější, je bezproblémová spolupráce s doménou, protože účty na doméně se importují automaticky. Tyto vlastnosti řešení v kombinaci s bezporuchovým provozem umožňují spravovat kompletní e-mailovou infrastrukturu pro 180 uživatelů firmy v podstatě jednomu člověku.“ řekl Václav Šimkanin, IT technik ve firmě Outdoor Concept, a.s., jež funguje jako IT servisní organizace pro společnosti Hannah a Rock Point.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.