facebook LinkedIN LinkedIN - follow

SOS Security Week - interaktivní webináře

SophosOblíbený Security SOS Week je zpátky! … na přelomu června a července proběhne další ze série Security SOS Week, která vám pomůže zjistit, jak efektivně ochráníte vaši IT infrastrukturu před hackery a že malware je zpět v plné síle a i bezpečnost vašeho soukromí má dvě strany jako mince. Sérii tří živých 60minutových interaktivních webinářů, která mimo jiné přinese i ukázky aktuálních příkladů malwaru, povede přední bezpečnostní expert Branko Pujic ze společnosti Sophos.


3 dny, 3 webináře, 3 bezpečnostní témata


Registrujte se
ještě dnes – počet účastníků webinářů je omezen. Pokud se webináře nemůžete zúčastnit, nezapomeňte se i tak zaregistrovat. Po události automaticky obdržíte odkaz na záznam akce.

Možnost jedné registrace na všechny tři webináře

Chraňte svou IT infrastrukturu před hackery

Úterý 30. června 2020 | 10.00–11.00

Ať už máte svoji IT infrastrukturu v režimu on premise, v cloudu nebo těžíte z přínosů hybridního přístupu, útoky hackerů stále představují velké riziko. Připojte se 30. června v 10.00 hodin k odborníkovi v oblasti kybernetické bezpečnosti Branko Pujicovi a zjistěte, jak zabránit hackerům v přístupu k vaší IT infrastruktuře.

Bezpečnost a soukromí – Dvě strany jedné mince?

Středa 1. července 2020 | 10.00–11.00

Soukromí dat a zabezpečení dat spolu velmi úzce souvisí, ale není to to stejné. Branko Pujic vás 1. července od 10.00 hodin provede touto problematikou, protože znalost rozdílů je důležitá pro lepší pochopení toho, jak soukromí a zabezpečení dat fungují a co každá z těchto oblastí znamená pro vaše podnikání.

Malware je zpět v plné síle – aktuální příklady

Čtvrtek 2. července 2020 | 10.00–11.00

Bezpečnostní hrozby se neustále vyvíjí. Poslechněte si 2. července v 10:00 Branko Pujice, abyste měli povědomí o nejnovějších hrozbách a současných trendech v kybernetické bezpečnosti.

Možnost jedné registrace na všechny tři webináře