facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Software pro multifunkční zařízení Canon

pomáhá organizacím přejít na sdílení dokumentů v cloudu

Společnost Canon Europe oznamuje, že aplikace Nuance Scan to Cloud je nyní dostupná pro její platformu multifunkčních zařízení imageRUNNER ADVANCE. Software umožňuje organizacím automaticky konvertovat papírové dokumenty do editovatelných formátů a posílat je do cloudových služeb pro ukládání, správu a sdílení dokumentů, včetně Google Drive, Dropbox, MS Sharepoint nebo Salesforce.com. Představení aplikace Nuance Scan to Cloud rozšiřuje nabídku skenovacích řešení, jež jsou zákazníkům dlouhodobě dostupné v rámci platformy imageRUNNER ADVANCE.



Nový software lze snadno instalovat a ke svému provozu nevyžaduje server. Aplikace pracuje přímo na multifunkčním zařízení imageRUNNER ADVANCE. Organizace tedy mohou profitovat z funkcionalit programu Nuance Scan to Cloud bez nutnosti investovat do dodatečného hardwaru. Software výrazně snižuje počet kroků, které jsou potřebné k přenesení editovatelných dokumentů do cloudu. Uživatelé mohou spravovat celý proces pořízení a přenesení pohodlně z multifunkčního zařízení ve třech jednoduchých krocích.

 

Software při konverzi papírových dokumentů do editovatelných textů využívá optické rozpoznávání znaků (OCR) založené na slovníkové kontrole. Jde o přesnější způsob rozlišení, než jaké nabízejí standardní metody OCR. Organizace mohou skenovat a konvertovat dokumenty ve více než 100 jazycích.

 

Pro dostatečnou ochranu informací nabízí aplikace Nuance Scan to Cloud pokročilé bezpečnostní funkce. Vyžaduje autentizaci uživatelů pro skenování a přenášení dokumentů do cloudu a zajišťuje, že žádné dokumenty nejsou uloženy v multifunkčním zařízení.

 

Dokumenty jsou navíc přenášeny do cloudu s pomocí protokolu Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS), jenž zabezpečuje komunikaci v síti.

 

Software Nuance Scan to Cloud zvyšuje funkcionalitu zařízení Canon imageRUNNER ADVANCE a vyplňuje mezeru mezi aplikací Scan Kit. Ta je standardní součástí každé dodávky zařízení imageRUNNER ADVANCE a nabízí základní skenovací funkce i pokročilé serverové řešením eCopy ShareScan, jež poskytuje dokonalejší zpracování informací, personalizaci uživatelského rozhraní a bezpečnostní prvky.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).