facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 10. 2013

Smart All-in-One monitor Philips S231C4AFD

Společnost MMD představila nový monitor typu Smart All-in-One, model Philips S231C4AFD. Nový monitor běží na čtyřjádrovém procesoru Nvidia Tegra 3 a operačním sytému Android 4.2. Nabízí 2 GB operační paměti DDR a 8 GB interní paměti na ukládání dokumentů, hudby nebo aplikací. Navíc je úložný prostor možno rozšířit pomocí externí SD karty. Monitor je dále vybaven integrovanou web kamerou (1 MP), mikrofonem, reproduktory a Wi-Fi modulem, který podporuje standardy 802.11 b/g/n. Dva USB porty umožňují připojit externí disky nebo jiné USB zařízení. Tento 23“ monitor je vybavený dotykovým IPS panelem s Full HD rozlišením, který nabízí kontrast 1000:1 a jas 250 cd/m². Má elegantní design, a to i díky lesklému rámečku v černé barvě s třešňovým nádechem. Stojan je nastavitelný v rozsahu 12° až 54°.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.