facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 31. 1. 2013

Síťová kamera AirLive s infračerveným přísvitem

AirLive uvádí na trh novou síťovou kameru DM-720. Kamera je vybavená vysoce kvalitním snímačem s velkou citlivostí, 4mm širokoúhlým objektivem a infračerveným přísvitem. Maximální rozlišení kamery je 1280x720 pixelů, tedy trojnásobek hodnot běžných typů dohledových kamer. Větší zobrazovaná výseč a detailnější záběry činí tuto kameru vhodnou prakticky pro jakékoli použití. AirLive DM-720 je přizpůsobena jak pro montáž na strop, tak i na stěnu. Jejích 18 infračervených diod s dosvitem až 15 metrů, manuálně nastavitelný IR filtr a citlivý CMOS sensor umožňují její plné nasazení kdykoli během dne, ale především i v noci. Vzhledem k vybavení kamery napájením po ethernetovém kabelu (dle standartu 802.3af) není nutností přítomnost elektrické přípojky v místě montáže.



Jednou z nejvýznamnějších novinek ve vybavení AirLive DM-720 je system WDR (Wide Dynamic Range), díky němuž kamera automaticky při nevhodných světelných podmínkách, např. v silném protisvětle, provádí vyvážení světlých a tmavých oblastí záběru tak, aby zůstala rozeznatelná vysoká míra detailů. Další perličkou DM-720 je optimalizovaná technologie Clear Motion Technology, vyvinutá firmou AirLive. Ta slouží k minimalizaci rozmazání rychle se pohybujících objektů v záběru.

 

AirLive DM-720 používá pokročilou kompresi videa kodekem H.264, což snižuje nároky nejen na úložný datový prostor, ale i na kapacitu sítě při přenosu streamovaného videa. Jako záložní lokální úložiště obrazových dat je možné využít MicroSD kartu vloženou do slotu integrovaného v těle kamery.

 

K AirLive DM-720 je dodáván obslužný software AirLive CamPro Express 64, umožňující uživatelům prohlížení a záznam obrazových dat z připojených kamer v reálném čase. Pro nejnáročnější uživatele je v nabídce AirLive CamPro Professional, obsahující navíc dálkovou správu a konfiguraci všech do systému zapojených zařízení, a dále bezpečnostní funkce proti napadení či zneužití kamer, kdy je operátor upozorněn na každý neoprávněný pokus o manipulaci.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.