facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Síť Intel software network nabízí zdroje pro vývojáře

Společnost Intel, skupina Software and Solutions Group ohlásila vznik sítě Intel Software Network, která shromažďuje produkty, nástroje, školení a rady pro vývojáře aplikací. Jejím cílem je přispět k urychlení vývoje modernějších produktů pro platformy Intel. Nová aktivita byla představena současně s uvedením špičkových procesorů Intel Xeon MP. Založení sítě Intel Software Network je synchronizováno s uvedením celé řady klíčových inovací platforem Intel – počínaje vícejádrovými procesory a konče novými technologiemi pro virtualizaci, zabezpečení, správu, 64bitové adresování paměti či multi-threading.

V počátku nabízí síť Intel Software Network nástroje, tipy a školení pro vývojáře softwaru seznamující se s architekturou s více jádry, 64bitovým rozšířením, přerušovaně připojenými mobilními aplikacemi, pokročilou správou a dalšími důležitými technologiemi. Síť Intel Software Network by ve výsledku měla spolupracovat se statisíci vývojáři po celém světě v řadě oblastí jejich činnosti.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.