facebook LinkedIN LinkedIN - follow

SGI Propack 5 jako rozšíření SUSE Linux

SGI_Suse_640.jpgSpolečnost SGI uvedla SGI ProPack 5 pro Linux, nejnovější verzi své softwarové nadstavby. Rozšíření SGI ProPack 5 přináší výkonné schopnosti do systémů SGI Altix 4700 a 450 založených na procesorech Intel Itanium 2 a současně zjednodušuje zavádění a správu clusterů SGI Altix XE postavených na dvoujádrových procesorech Intel Xeon. SGI ProPack 5 se bude prodávat jako volitelné rozšíření serveru SUSE Linux Enterprise Server 10 od firmy Novell.

Nejnovější distribuce nadstavby SGI ProPack přináší do standardní distribuce systému Linux doplněk REACT, který zajistí v neupravené verzi otevřeného jádra zpracování dat a podporu v reálném čase. Doplněk REACT zajišťuje v konfiguracích 2 až 64 procesorů Intel Itanium 2 dobu odezvy na přerušení nepřekračující 30 milisekund. Novou funkcí doplňku SGI ProPack 5 na serveru Altix XE je například podpora flexibilních souborů I/O (FFIO). Díky podpoře FFIO, která nikdy dříve nebyla pro systémy založené na procesorech Intel Xeon k dispozici, může každá aplikace běžící na serverech a clusterech SGI Altix XE automaticky využít optimalizované rychlosti I/O při přístupu k datovým souborům. Distribuce SGI ProPack 5 rovněž zahrnuje celou řadu nástrojů, které pomůžou správcům lépe řídit systémové zdroje. Kromě toho nabízí uživatelům další užitečné funkce, jako je prostředí Intel MPI Runtime Environment a podpora operací systému Linux.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.