facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 11. 2012

Samsung uvedl nové portfolio notebooků Series 9

Společnost Samsung uvádí na český trh nové portfolio notebooků Samsung Series 9. Patří mezi nejtenčí notebooky - 13“ verze je tenká pouze 12,9 mm. Společně s hmotností 1,16 kg je proto nový notebook Samsung Series 9 skutečně kompaktním řešením pro uživatele, kteří jsou často na cestách. Notebooky Samsung Series 9 jsou dostupné ve dvou velikostech s 13“ a 15“ displejem. Jejich štíhlé tělo je z pevného, ale lehkého duraluminu. Komponenty byly vyrobeny na míru speciálně pro Sérii 9, aby šly vsadit do těla vyrobeného z jednoho kusu. Pískovaný povrch s matným vzhledem, díky kterému na něm nezůstávají otisky prstů, podtrhuje prémiový aerodynamický design.



Výkon nového notebooku Samsung Series 9 zajišťuje procesor Intel Core i7 (13“ verze). Notebook se spustí za pouhých 8,4 s (13“ verze) a s funkcí okamžitého zapnutí Fast Start se probudí ze spánku již za 1,4 sekundy. Pomocí technologie Fast Browsing mohou uživatelé surfovat na internetu až dvakrát rychleji. Další přínosnou inovací je nová baterie 15” notebooku Samsung Series 9, která dosahuje výdrže až 10 hodin.

 

Nové notebooky jsou vybaveny obrazovkou SuperBright HD+ LED, která zobrazuje fotografie, videa, webové stránky a dokumenty ostře a detailně, jako kdybyste je sledovali na LED televizoru. Obrazovka je také antireflexní a stejně jako klávesnice je vybavena automatickými sensory, takže zaručuje dobrou viditelnost i venku na přímém slunci.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.