facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 25. 6. 2015

SAD Žilina sbírá údaje o stavu vozidel pomocí aplikace SOFTIP FORMS

Slovenská autobusová doprava Žilina se rozhodla pro elektronický sběr údajů o stavu vozidel, vzniklých pojistných událostech či spotřebě energií, který zajistí jejich přesnost, aktuálnost a umožní řešení vzniklých problémů okamžitě po jejich identifikaci. Zvolila si na to řešení vyvinuté na bázi komplexního informačního systému SOFTIP PROFIT PLUS pod názvem SOFTIP FORMS. To slouží ke sběru a vyhodnocování dat z terénu. Aplikace umožňuje nejen kontrolu, ale i evidenci a analýzu různých druhů událostí, které byly dříve evidovány hlavně v excelovských tabulkách.



Sběr údajů v terénu zabezpečuje webové aplikace, která je součástí řešení SOFTIP FORMS na zařízeních Ipad mini. Díky tomu je společnost schopná provádět pravidelnou kontrolu stavu autobusů a evidovat jejich ranní výjezdy, což slouží k hledání slabých míst způsobujících opakované problémy. V případě pojistné události je tato evidována od jejího vzniku, přes vyčíslení škody až po komunikaci s pojišťovnou.

 

Společnost využívá nové řešení i na kontrolu zhruba 1 200 označníků zastávek, které má v regionu své působnosti, jakož i na odepisování stavů měřičů energií (elektroměry, plynoměry, vodoměry apod.). V blízké budoucnosti plánuje jeho nasazení na evidenci připomínek a stížností, kontroly autobusových stanic apod.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.