facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 25. 3. 2009

Řešení diskového zálohování a obnovy dat

SonicWALL Continuous Data Protection je název nového produktu, který nabízí malým a středním firmám ucelené, nepřetržité řešení diskového zálohování a obnovení dat, slouží k ochraně důležitých firemních dat, aplikací a systémů. V minulosti bohatě postačovalo zálohování přes noc. Nyní ale firmy hledají flexibilnější řešení. CDP Series poskytuje flexibilní možnosti obnovení po katastrofě, automatické transparentní zálohování, jednoduchou instalaci a správu. Zachovává dostupnost několika historických verzí souborů, takže všechny servery a jejich aplikace, včetně databází Exchange, SQL a Active Directory, jsou chráněny několika verzemi z různých okamžiků.


Řešení SonicWALL CDP Series nabízí kapacitu až 9 TB při typické kompresi, GbE konektivitu, konfiguraci RAID 5 a součástky vyměnitelné v místě instalace. Optimálně tak vyhovuje nejnáročnějším současným požadavkům na výkon a spolehlivost.

Hlavní vlastnosti:

  • automatické transparentní zálohování: zjednodušuje správu zálohování pomocí vynucovaných zásad a automatického zálohování. Odstraňuje tak nutnost definovat okna pro zálohování.
  • nenáročná správa: podstatně snižuje režijní náklady na správu zálohování.
  • samoobslužné obnovení: poskytuje rychlý přístup k chráněným souborům pro rychlé a jednoduché obnovení požadovaných souborů bez čekání na zásah IT nebo nutnosti znovu vytvářet ztracené soubory.
  • flexibilní obnovení po zhroucení: nabízí možnosti zálohování dat mimo provozovnu nebo mezi dvěma provozovnami, místní archivaci nebo obnovení na systémové úrovni. Umožňuje rychlé obnovení dat, aplikací nebo celých pracovních stanic či serverů po jakémkoli narušení provozu, což vyhovuje požadavkům na kontinuitu provozu.
  • ochrana laptopů, desktopů a serverů: podstatně snižuje riziko ztráty dat ochranou souborů a databází (SQL, Exchange a Active Directory) vytvářených a upravovaných v reálném čase.

Zařízení SonicWALL CDP 110, 210, 5040 a 6080 jsou k dispozici za ceny přizpůsobené firmám všech velikostí. Technické specifikace těchto produktu najdete na stránkách výrobce zde.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.