facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 27. 5. 2013

Ředitelem ARBES Technologies se stal Jan Denemark

Generálním ředitelem společnosti ARBES Technologies se stal Jan Denemark (39), který dosud vedl divizi ECM/BPM zabývající se systémy pro zpracování obsahu a automatizaci obchodních procesů. Na postu generálního ředitele vystřídal Zdeňka Pilze. V roli ředitele divize ECM/BPM ho nahradí Vojtěch Havránek, který ve společnosti ARBES Technologies působí již od loňského roku. Cílem Jana Denemarka v pozici generálního ředitele je především inovace a rozvoj stávajících a nových produktů a služeb a vytvoření ucelené nabídky pro tuzemský i zahraniční trh. Jan Denemark nastoupil do společnosti ARBES Technologies v roce 2012, kdy založil novou divizi ECM/BPM. Před příchodem do společnosti působil Jan Denemark ve vedení společností Sinte a Creditinfo Solutions či jako Developement Manager v Poštové bance nebo šéf vertikály pro finanční instituce v regionu CEE ve společnosti CSC. Jan Denemark vystudoval obor Informační technologie na Vysoké škole ekonomické v Praze.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.