facebook LinkedIN LinkedIN - follow

QNAP vydává mobilní aplikaci QmailClient

pro efektivní správu více e-mailových účtů na QNAP NAS

Společnost QNAP Systems vydala mobilní aplikaci QmailClient pro zařízení s operačními systémy iOS a Android, která mobilním uživatelům umožňuje kontrolovat více e-mailových účtů a procházet a odesílat e-maily pomocí QmailAgent na QNAP NAS.



“QmailClient poskytuje praktický nástroj pro správu více e-mailových účtů z jediného místa,” uvedla Christine Wang, produktová manažerka společnosti QNAP. “Nejenže podporuje čtení a odesílání e-mailů, ale pro vyšší pohodlí umožňuje také přikládání souborů uložených na QNAP NAS.”

QmailClient poskytuje přehledné nástroje pro práci s různými e-mailovými účty. Je vybaven snadno použitelným rozhraním pro efektivní správu e-mailů, jako například psaní, přeposílání, archivaci a mazání, dovoluje označovat e-maily vlaječkami či jako přečtené / nepřečtené. Kromě rychlého vyhledávání v e-mailech je QmailClient pro praktičtější využití také párován s QNAP NAS. Uživatelé mohou odkudkoli snadno odesílat e-maily s přiložením souborů ze svého QNAP NAS. Dovoluje tak předat velké soubory uložené na NAS nebo Google Drive bez překročení limitu velikosti souboru v e-mailu.

QmailClient podporuje verzi iOS 8.0 (nebo novější) a verzi Android 4.0 (nebo novější). Chtějí-li uživatelé QNAP NAS plně využít funkcionalitu programu QmailClient, měli by aktualizovat svůj firmware na QTS 4.2.2 (nebo novější) a nainstalovat si QmailAgent z QTS App Center.

Aplikace QmailClient pro iOS a Android jsou teď ke stažení na App Store a Google Play.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.