facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 9. 2019

QI GROUP má nového obchodního ředitele

Ondřej AntonínNovým obchodním ředitelem společnosti QI GROUP a. s., která je výrobcem informačního systému QI, byl jmenován Ondřej Antonín. S obchodem má letité zkušenosti na různých úrovních včetně manažerské, zastával například post obchodního ředitele ve společnosti IPEX a. s.



Podstatné je ale především to, že Ondřej Antonín dokonale zná systém QI. Za sedm let působení v QI GROUP totiž prošel různými pozicemi od přímého prodeje zákazníkům až po regionálního manažera pro Českou republiku.

Ondřej vystudoval Vysoké učení technické v Brně v oboru strojírenská technologie, a tak má blízko hlavně k projektům týkajícím se výrobních podniků. „Tyto společnosti mají specifické požadavky, které vstupují i do ostatních oblastí od obchodu po logistiku. Nejvíce se zapojuji do projektů kolem plánování výroby, kde se aktivně účastním také jednáních o směřování dalšího vývoje. Věnuji se i automatizaci logistiky a přesnějšímu plánování potřebných zdrojů. Vše se snažím podpořit vhodným a dostupným obchodním modelem pro zákazníka,“ říká Ondřej Antonín, nový obchodní ředitel QI GROUP.

Ve své nové funkci se Ondřej Antonín zaměří na stabilizaci obchodního týmu. „Slibuji si od toho lepší plnění obchodního plánu a navýšení tržeb za prodané licence, a to alespoň o 10 %. Chci tím podpořit účelné plánování aktivit na delší období,“ popisuje nový obchodní ředitel své cíle.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.