facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Propojení aplikací Grit s ekonomickým systémem Pohoda

Grit, PohodaBrněnská společnost Grit se dohodla s firmou Stormware na propojení jejich podnikových aplikací. Oba výrobci deklarují, že jejich produkty jsou plně kompatibilní a lze je tak snadno a rychle propojit a uživatel má záruku bezproblémové výměny dat mezi systémy. Stormware je výrobcem a dodavatelem ekonomického systému Pohoda, který je nejrozšířenější aplikací ve svém segmentu a nově ji bude možno napojit na aplikace Gritu pro automatizaci toku dokladů, peněz a zboží.



Stormware na webu svého projektu Pohoda Plus nově nabízí řešení od Gritu přímo jako nadstavbu ekonomického systému Pohoda. Zatím na těchto stránkách zákazníci najdou aplikaci pro řízený sklad Lokia WMS. Brzy sem přibude i aplikace Invoice Flow – cloudová služba, která automatizuje zpracování režijních faktur a faktur za služby.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.