facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 21. 3. 2012

Projektový management 2012

Pátému ročníku konference bude dominovat téma „rozum a emoce“

Společnost pro projektové řízení (SPŘ) ve spolupráci s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně pořádá ve dnech 25. – 26. dubna 2012 již pátý ročník konference "Projektový management 2012". Jedná se o tradiční dvoudenní odborné setkání zabývající se aktuálními tématy z oblasti projektového řízení. Letos bude setkání dominovat téma "rozum a emoce". Řečníci si budou ve svých příspěvcích klást otázky, jak důležité role hrají emoce v řízení projektů či jak skloubit racionální část projektu s emocemi.


Konference využívá synergie dvou pořadatelů – Společnosti pro projektové řízení a Univerzity Tomáše Bati. SPŘ jako odborný garant v projektovém řízení zajišťuje hlavní program a řečníky, studenti se podílejí na produkci a organizaci konference. V rámci konference proběhne také vyhlášení soutěže o nadějného projektového manažera z řad studentů.

Odborný program nabídne řadu významných řečníků z oblasti projektového řízení a podpory profesního růstu manažerů. Mezinárodní rozměr konferenci dodá Jon Glasco, významný konzultant v oblasti řízení inovací.  

Hlavní řečníci:

  • Roman Chudoba – úspěšný mentor a kouč. Téma: Měkké dovednosti pro řízení projektu.
  • Jon Glasco – Innovation Management Consultant, Američan žijící v Evropě, který má přes 20 let zkušeností v oboru. Téma: Impact of emotional vs rational thinking on innovation project teams.
  • Ing. Tibor Kovalský – IT projektový manažer, specialista na kvalitu a řízení rizik. Téma: Emoce jsou stále s námi aneb projektoví manažeři, nedejte emocím příliš cloumat vaším majestátem.
  • Robert Vlach – podnikatelský poradce a provozovatel portálu „Na volné noze“. Téma: Volný trh kontra svobodné firmy.
  • Dr. Ing. Petr Řeháček – významný konzultant v projektovém řízení. Téma: Procesní model pro řízení projektů.
  • Ing. Ivan Valíček – začínal s projekty již v 70. letech, od roku 1980 působí jako projektový manažer ve Švýcarsku, naposledy u Siemens Schweiz AG. Téma: Neformální versus formální schůze.
  • Doc. Branislav Lacko, CSc. – Akademický pracovník, VUT Brno, dlouholetý propagátor a odborník na projektové řízení, exprezident SPŘ, o. s. Téma: Systémové myšlení a selský rozum v praxi projektového manažera.

Konference je určena pro projektové manažery, ředitele, majitele a další pracovníky malých, středních i velkých firem zajímajících se o projektové řízení. Vítáni jsou samozřejmě také konzultanti v projektovém řízení, studenti a veřejnost.

Konference "Projektový management 2012" se uskuteční ve dnech 25. – 26. dubna 2012 v budově U2 Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Mostní 5139, Zlín. Registrace účastníků probíhá do 14. dubna na www.konferencepm.cz. Poplatek činí 3 600 Kč s DPH, pro studenty je vstup zdarma.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.