facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 5. 2016

Produkty pro datová centra bude Lenovo vyrábět v Maďarsku

DatacentrumSpolečnost Lenovo se rozhodla, že bude vyrábět v Evropě více produktů pro podnikové zákazníky z regionu EMEA. Půjde o x86 servery a celé portfolio úložišť a síťových zařízení pro datová centra. Firma Flex, která je výrobním partnerem společnosti Lenovo, zahájí už letos v létě v Maďarsku produkci spojenou s x86 servery. Cílem je zkrátit dodací lhůty a nabídnout evropským zákazníkům větší flexibilitu. Výroba v EU údajně zkrátí dodací lhůty až o pět dnů a sníží provozní náklady díky nižším nákladům na dopravu.



Továrna společnosti Flex v Maďarsku vyhrazená pro Lenovo bude vyrábět kompletní řadu serverů fungujících na platformě x86 od základních sestav, přes celou řadu specifických konfigurací až po plně integrované racky kompatibilní se systémy vytvořenými na zakázku. Část výroby x86 serverů pro zákazníky v regionu EMEA přesto bude i nadále realizována v Číně.

Flex

Výroba serverů v Maďarsku doplní produkci počítačů řady ThinkServer i další zařízení, která už Flex pro Lenovo vyrábí. Flex spolupracuje s Lenovem již šest let, podílí se na výrobě celé řady produktů a na servisu tabletů. V továrně v maďarském městě Sárvár už vyrobil pro Lenovo pět milionů počítačů.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.