facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 9. 2018

Přenosný monitor AOC I1601FWUX s USB-C napájením

Společnost AOC ukazuje, jak si může uživatel jednoduše usnadnit práci s novým přenosným monitorem AOC I1601FWUX s USB-C napájením. Tento 15,6” (39,6 cm) IPS dislej je dodáván se smart coverem, který udělá z běžného krytu chytrý podstavec pro horizontální i vertikální polohu monitoru. Model využívá USB-C konektor na přenos video signálu i napájení zároveň, vše pomocí jediného kabelu. Díky tomu můžete využívat výhody více monitorů kdekoli budete chtít, bez dalších, zbytečných kabelů.



Pokud vám nestačí displej vašeho notebooku, je řešením právě monitor AOC I1601FWUX. Jeho Full HD, 15,6” IPS displej rozšiřuje váše možnosti a nabízí zcela nový prostor pro práci. Díky dvěma monitorům se snižuje čas a energie přepínání mezi programy, tj. "Alt-Tab". Při několika současně otevřených oknech potřebných pro práci se můžete soustředit na samotný úkol a požadované informace jsou dostupné, aniž by bylo nutné neustále minimalizovat / maximalizovat nebo přepínat mezi okny a programy.

Díky I1601FWUX tak mohou uživatelé využívat komfortu dvou monitorů i mimo kancelář, aniž by je obtěžovalo množství dalších kabelů a napájecích adaptérů a to díky USB-C připojení. Po návratu do kanceláře mohou nadále monitor využívat jako další obrazovku.

Model AOC I1601FWUX disponuje širokými pozorovacími úhly, Full HD (1920 x 1080 pixelů) rozlišením a automatickým otáčením na výšku či šířku.

AOC I1601FWUX je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 5819 Kč.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.