facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Přehrávač Flash Player 9 i pro Linux

Flash_Player_9_704.jpgSpolečnost Adobe Systems oznámila dostupnost přehrávače Adobe Flash Player 9 pro Linux, další generaci aplikace pro práci s obsahem Flash na open source operačních systémech Linux. Adobe Flash Player 9 přináší konzistentní rozhraní pro různé platformy a rozšiřuje výkonnost a pokročilé funkce pro dosud nejširší skupinu vývojářů a uživatelů. Vývojáři na Linuxu mohou navíc vytvářet, testovat a nasazovat bohaté internetové aplikace (RIA) na platformě Linux s použitím bezplatné vývojářské sady Adobe Flex 2 Software Developers Kit (SDK), přehrávače Adobe Flash Player 9 a softwaru Flex Data Services 2 Express.

Adobe Flash Player 9 pro Linux podstatně vylepší uživatelské prostředí pomocí nových vlastností, jako je efektivnější využití paměti, pokročilé funkce pro grafiky, video a text, a také virtuální počítač pro ActionScript (AVM2), umožňující až 10krát vyšší výkon při skriptování. Společnost Adobe nedávno předala zdrojový kód z AVM2 organizaci Mozilla Foundation, která řídí nový open source projekt pod názvem Tamarin, zaměřený na urychlení na standardech založeného vývoje bohatých a poutavých webových aplikací, které fungují na více platformách. Adobe Flash Player 9 pro Linux je okamžitě dostupný k bezplatnému stažení na adrese http://www.adobe.com/go/getflashplayer. Debugger obsahu a samostatný přehrávač pro vývojáře jsou dostupné na adrese http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html. Adobe Flash Player 9 pro Linux bude také v průběhu tohoto roku zahrnutý v operačních systémech Linux, distribuovaných společnostmi Novell a Red Hat. Adobe Flash Player 9 je k dispozici v anglické verzi i v lokalizovaných verzích a je dostupný pro platformy Linux, Windows a Mac.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.