facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 11. 11. 2008

Podniková integrační platforma pro MITAS

Společnosti IBM a MITAS oznámily podepsání dohody, na základě které IBM vyvine pro MITAS novou podnikovou integrační platformu založenou na principech servisně orientované architektury (SOA). Nová integrační platforma umožní integraci systému SAP ERP 6.0 a dalších podnikových aplikací a výrazně zjednoduší propojení a správu externích aplikací, čímž zkrátí čas potřebný zejména pro zavádění změn. Další výhodou zavedení nové platformy ve společnosti MITAS jsou také značné úspory plynoucí z jednodušší administrace celého systému.



Nová dohoda navazuje na úspěšnou spolupráci společností IBM a MITAS ze začátku letošního roku, kdy IBM spolu se svým subdodavatelem, společností Inter-Informatics, implementovaly novou elektronickou informační aplikaci Tyres Information System (TIS) ve společnosti MITAS. Řešení IBM, které bylo zavedeno v první polovině roku 2008, tvoří nezbytnou součást výroby mimosilničních plášťů Mitas, podporuje cyklus vývoje plášťů, zpracovává data o použitých materiálech a generuje pracovní postupy pro konkrétní stroje a činnosti.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.