facebook LinkedIN LinkedIN - follow

PJsoft vydal další verzi IS InfoMapa

Společnost PJsoft vydala další verzi svého geografického informačního systému InfoMapa. 18. verze produktu InfoMapa je vybavena novými a aktuálními mapovými podklady Slovenska a je zaměřena především na vizualizaci uživatelských databází v mapě České a Slovenské republiky, případně i Evropy. Nabízí možnost vidět z nadhledu a efektivně rozložení zákazníků, poboček, servisních center, skladů, reklamních ploch, konkurenčních provozoven atd. v mapě. Vyhodnocení uživatelských aktivit podle krajů, okresů, obcí ČR i SR formou podbarvení ploch nebo výsečových a sloupcových grafů je možné z databází xls, mdb a dbf.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.