facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 1. 2. 2008

Pioneer využívá řešení SyDesk

Společnost StringData oznámila dokončení implementace svého řešení SyDesk v investiční společnosti Pioneer Investments. Cílem nasazení SyDesku je monitoring spolehlivosti a rychlosti odezvy aplikace ARBES TA, která pracuje ve vzdáleném databázovém centru společnosti Pioneer Investments. Takto získaná data poslouží pro analýzu a sledování chování aplikace. Pracovníci Pioneer Investments tak získají neustále aktualizovaný přehled o spolehlivosti a rychlosti odezvy aplikace, což by mělo přispět k pohodlnější práci koncových uživatelů.



Pioneer Investments využívá součást řešení SyDesk nazvanou SimSuite, která je schopna pomocí simulačních nástrojů pravidelně simulovat práci uživatelů s aplikací. Tím dochází k celkovému zlepšení kvality práce uživatelů s aplikací a k eliminaci a prevenci neočekávaných stavů, jako je například nedostupnost databáze nebo příliš dlouhá doba odezvy. Pokud se při běhu simulace například zjistí, že nebyla nalezena korektní data, načtení dat trvalo delší dobu než je definovaná mez, oznámí tento stav do dohledového systému a odpovědní pracovníci mohou problém odstranit dříve, než je zaregistrován koncovým uživatelem tohoto systému.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.