facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 11. 2012

Petr Kheil povede IT divizi ve společnosti Samsung

Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak oznámila, že ředitelem IT divize pro Českou republiku a Slovensko se k 1. listopadu 2012 stal Petr Kheil. Z pozice ředitele IT divize bude zastřešovat prodejní a marketingové aktivity týkající se produktových řad monitorů, tiskáren a notebooků. Petr Kheil přichází ze společnosti HP, kde působil v roli Country manažera pro oblast osobních počítačů od roku 2009. Na manažerských pozicích různé úrovně ve společnostech HP a Compaq pracoval od roku 1999. Předchozí zkušenosti sbíral z řídících funkcí českých poboček společností Citibank a Siemens. Petr Kheil je absolventem ČVUT, obor automatizační technika. Dále vystudoval obor počítačů na Technické univerzitě Furtwangen v Německu. Hovoří plynně anglicky a německy. Je ženatý, má tři děti a jeho zálibou je lyžování, horská cyklistika, tenis, běh a cestování.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.