facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Partners Group SK zavedla vlastnoruční digitální podpis dokumentů

Společnost Softec zrealizovala „bezpapírový“ projekt – vlastnoruční digitální podpis dokumentů s ukládáním biometrických charakteristik pro společnost Partners Group SK. Ta se díky tomu stává první firmou na Slovensku v oblasti finančního zprostředkování, kde je možné biometricky podepisovat nejen interní dokumenty, ale také pojistné smlouvy vybraných pojišťoven přímo na tabletu či notebooku se signpadem. Po pilotním testování bylo řešení právě v těchto dnech uvedeno do provozu.



Tablety, notebooky a signpady, které se k podpisu používají, jsou vybaveny kromě jiného i tzv. přítlakovou vrstvou, která dokáže sledovat přítlak, zrychlení a dynamiku pohybu při vlastnoručním podpisu. Partners Group SK tímto projektem přechází na zcela bezpapírový prodejní proces. Jeho hlavní výhodou je zejména zrychlení oběhu dokumentů a úspora nákladů za papír a jeho skladování – smlouva se netiskne, nevyplňuje perem, klient ji po vlastnoručním digitálním podpisu dostává mailem v PDF formátu.

Peter Morávek, ředitel divize pojišťovacích systémů firmy Softec k tomu dodává: „Finanční zprostředkovatelé jsou typickým příkladem využití, tzv. BYOD, Bring Your Own Device. Pracují většinou jako OSVČ na svých vlastních mobilních zařízeních a tak jim podobné řešení velmi usnadní práci. Řešení je postaveno na produktech nadnárodní společnosti KOFAX a věřím, že o něj na trhu bude zájem.“

Pro Softec jsou řešení, která integrují vlastnoruční digitální podpis s byznys procesy společnosti v současné době jednou z dlouhodobých priorit.

„Zavedení biometrického podpisu představuje významný krok nejen z pohledu modernizace služeb naší společnosti, ale i z pohledu našich zprostředkovatelů. Nový systém podepisování a uzavírání smluv s vybranými finančními partnery jim zjednoduší práci, odbřemení od administrativy a umožní jim soustředit se na to nejdůležitější a tím je komunikace se zákazníkem, včetně zprostředkování kvalitních služeb,“ dodává Juraj Juras, generální ředitel Partners Group SK.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.