facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Parallels uvolnila Desktop 6 for Mac CZ

Společnost Parallels uvolňuje aplikaci Parallels Desktop 6 for Mac CZ. Verze 6 s více než 80 novými a vylepšenými funkcemi přináší pokrok v produktivitě, výkonnosti a grafice – v oblastech, které jsou pro uživatele nejdůležitější. 3D grafika běží téměř o 40 % rychleji než u předchozí verze. Spouštění systému Windows je o 41 % rychlejší. Parallels Desktop 6 také zvyšuje rychlost práce se soubory na USB discích, v síti a ve sdílených složkách. Společnost také oznámila uvolnění verze Parallels Desktop 6 Switch to Mac Edition, která obsahuje Parallels Desktop 6 plus nové funkce speciálně navržené pro snadný a inteligentní přechod z PC na počítač Mac.



Verze Switch to Mac Edition poskytuje kompletní sadu nástrojů pro přechod a obsahuje vysokorychlostní přenosový datový USB kabel. Všechny programy, soubory, uživatelské nastavení a teď dokonce i oblíbené položky a záložky jsou automaticky přesunuty do počítače Mac. Nově předdefinované uživatelské profily jedním kliknutím umožní jednoduše vybrat, jak málo nebo hodně z Windows bude vidět.

 

Více než 80 nových a vylepšených funkcí v Parallels Desktop 6 zahrnuje tyto možnosti:

  • Doba spouštění - spouštění aplikací pro Windows je o 41 % rychlejší než u Parallels Desktop 5.
  • Plně 64bitové jádro.
  • Prostorový zvuk.
  • Vylepšená 3D grafika.
  • Rodičovská kontrola.
  • Šifrování VM - chrání data před odcizením pomocí vestavěného šifrování virtuálního počítače.
  • Klávesové zkratky počítače Mac.
  • Migrace osobních dat.
  • Automatický přesun nastavení a záložky aplikací Internet Explorer, Firefox nebo Chrome z PC do výchozího prohlížeče na počítači Mac.
  • Antivirová ochrana - k dispozici je ochrana dat s režimy Parallels SmartGuard a SafeMode, plus bezplatně je k dispozici antivirová ochrana, jak pro Mac OS X tak i pro Windows s aplikacemi Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus for Mac a navíc Acronis True Image Home 2010 a Acronis Disk Director 2011 Home.

 


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.