facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Osm nových a vylepšených řešení správy IT

CA-eitm824.jpgSpolečnost CA oznámila uvedení osmi nových a aktualizovaných řešení koncepce EITM (Enterprise IT Management), která zákazníkům umožňují zajistit řízení, správu a zabezpečení firemního IT prostředí. Řešení zahrnují produkty pro zajištění shody s předpisy a správu rizik v rámci prostředí využívajících mainframe i distribuované systémy a produkty využívající nejnovější technologie společnosti CA v oblasti automatizace. Podniková oddělení IT tak mohou implementovat konzistentní zásady správy IT a procesů bez ohledu na použitou platformu a tím zjednodušit základní operace a snáze implementovat standardy „best-practice“, například ITIL a COBIT. EITM je strategická koncepce společnosti CA, jejímž cílem je změnit způsoby správy IT uvnitř organizace. Poskytuje zákazníkům integrovaný a modulární přístup k řízení, správě a zabezpečení prostředí IT v souladu s obchodními cíli společnosti.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.