facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 17. 1. 2008

Optimalizace registru Hospodářské komory

Společnost KAKTUS Software oznámila, že provedla rozsáhlou optimalizaci Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory ČR. Optimalizace celého registru se stala další fází projektu, která následovala po zprovoznění nového poptávkového systému společností KAKTUS Software. Hlavní část optimalizace spočívala v přizpůsobení databáze firem pro větší zátěž. Na základě analýz chování návštěvníků webu bylo možné odstranit velkou část výpočtů a dané hodnoty předpočítávat a ukládat do cache (paměti). Optimalizaci provázela i celková rekonstrukce všech částí systému pro předpokládanou ještě vyšší návštěvnost.



Portál Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory ČR umožňuje podnikům vkládat své poptávky po službách a produktech, které poptávají, přičemž osloví desítky dodavatelů hledaných produktů a služeb. Uživatelé pouze vytvoří dopis, kterým osloví své potenciální obchodní partnery s popisem toho, co potřebují, a poptávkový systém osloví příslušné dodavatele. Nabídky od oslovených dodavatelů pak chodí přímo do e-mailové schránky.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.