facebook LinkedIN LinkedIN - follow

OpenOffice.org bude podporovat Office Open XML

open_office_650.jpgSpolečnost Novell oznámila, že její edice sady kancelářských aplikací OpenOffice.org bude nyní podporovat formát Office Open XML, což přispěje k lepší interoperabilitě mezi sadou OpenOffice.org a novou generací kancelářského balíku Microsoft Office. Na vytváření obousměrných open source překladačů pro převádění textových dokumentů, tabulek a prezentací mezi sadami OpenOffice.org a Microsoft Office spolupracuje Novell se společností Microsoft, přičemž jako první bude do konce ledna 2007 k dispozici převaděč textových dokumentů.

Překladače budou zpřístupněny jako doplňkové moduly pro OpenOffice.org Novell Edition. Kód pro integraci formátu Open XML uvolní Novell jako open source a poskytne jej k začlenění do projektu OpenOffice.org. Koncoví uživatelé tak budou moci snáze sdílet soubory mezi aplikacemi Microsoft Office a OpenOffice.org s tím, že v dokumentech budou při převodu mezi oběma kancelářskými sadami zachovány konzistentní formáty, vzorce a šablony stylů.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.