facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ONEsolution představuje službu ONEweb

Brněnská firma ONEsolution přichází na trh se službou ONEweb.cz, která umožňuje bez programování vytvoření profesionálního eshopu a navíc v jednom balíčku nabízí kromě webových stránek a eshopu také webhosting, e-maily i síťový disk. V rámci služby jsou webové stránky vybavené redakčním systémem včetně grafiky a optimalizací pro vyhledávače. Firma také nabízí speciální varianty pro některé vybrané oblasti podnikání. Například webové stránky pro hotely obsahují rezervační systém, weby pro restaurace zase jednoduché zveřejnění týdenního menu.



K dispozici jsou dvě cenové varianty. První varianta nazvaná „WEB-SITE“ nabízí za 99 Kč měsíčně 1 000 MB diskového prostoru, 150 MB pro e-mailové účty, fotogalerii, formuláře a provoz na doméně třetího řádu zdarma.

 

Balíček rozšířené varianty nazvané „WEB-SITE+“ pak obsahuje 3 100 MB diskového prostoru, 1000 MB pro e-mailové účty, tři typy fotogalerií, formuláře a navíc i plně profesionální eshop. Provoz na doméně třetího řádu je samozřejmě opět zdarma a vlastní doména je nabízena již od 99 Kč. Cena tohoto komplexního řešení je stanovena na 299 Kč měsíčně. Dostupnost služeb je garantována, samozřejmostí je profesionální technická podpora, zálohování služeb i důkladná kontrola pošty antispamem a antivirem.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.