facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ONEsolution představuje službu ONEweb

Brněnská firma ONEsolution přichází na trh se službou ONEweb.cz, která umožňuje bez programování vytvoření profesionálního eshopu a navíc v jednom balíčku nabízí kromě webových stránek a eshopu také webhosting, e-maily i síťový disk. V rámci služby jsou webové stránky vybavené redakčním systémem včetně grafiky a optimalizací pro vyhledávače. Firma také nabízí speciální varianty pro některé vybrané oblasti podnikání. Například webové stránky pro hotely obsahují rezervační systém, weby pro restaurace zase jednoduché zveřejnění týdenního menu.



K dispozici jsou dvě cenové varianty. První varianta nazvaná „WEB-SITE“ nabízí za 99 Kč měsíčně 1 000 MB diskového prostoru, 150 MB pro e-mailové účty, fotogalerii, formuláře a provoz na doméně třetího řádu zdarma.

 

Balíček rozšířené varianty nazvané „WEB-SITE+“ pak obsahuje 3 100 MB diskového prostoru, 1000 MB pro e-mailové účty, tři typy fotogalerií, formuláře a navíc i plně profesionální eshop. Provoz na doméně třetího řádu je samozřejmě opět zdarma a vlastní doména je nabízena již od 99 Kč. Cena tohoto komplexního řešení je stanovena na 299 Kč měsíčně. Dostupnost služeb je garantována, samozřejmostí je profesionální technická podpora, zálohování služeb i důkladná kontrola pošty antispamem a antivirem.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.