facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 8. 6. 2009

OKsystem partnerem MicroStrategy

Česká softwarová společnost OKsystem se na základě právě podepsané smlouvy stala partnerem jednoho z předních dodavatelů business intelligence (BI) řešení, společnosti MicroStrategy. OKsystem se tak stává jediným dodavatelem této robustní sofistikované BI platformy pro Českou republiku. Komplexní BI řešení MicroStrategy poskytuje organizacím široké spektrum možností jak zefektivnit vlastní rozhodovací a monitorovací procesy, kontrolovat finanční stabilitu a lépe a rychleji rozpoznat změny a příležitosti na trhu. Poskytuje různým typům uživatelů ve firmě informace, analýzy a upozornění ve formě zpráv, sestav, tabulek, grafů a dashboardů. Platforma MicroStrategy posiluje a doplňuje řešení datových skladů (data warehouse – DW) a business intelligence, kterými se OKsystem v posledních letech intenzivně zabývá.



V nabídce DW/BI služeb OKsystem jsou konzultace k dané problematice, definovaní strategie zavádění DW/BI, provedení datové analýzy, návrh datového modelu a architektury datového skladu, konverze a příprava dat. Zájemci o DW/BI řešení se mohou formou odborných seminářů a individuálních konzultací seznámit s praktickým využitím těch nejmodernějších technologií. Vedle těchto základních služeb OKsystem nabízí také provoz DW/BI formou outsourcingu.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.