facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 24. 1. 2020 - Zdeněk Gric

Novým distribučním manažerem Axis je Petr Hrabálek

Společnost Axis Communications oznámila, že na pozici Distribution Manager Eastern Europe nově nastoupí Petr Hrabálek (59). Na starosti bude mít tvorbu dlouhodobých distribučních strategií, řízení distribučních týmů v regionu východní Evropy a hledání nových příležitostí. Petr Hrabálek přišel do Axisu ze společnosti Davinci Travel System, kde působil na pozici Head of Sales. V dosavadní kariéře se věnoval především oblasti mezinárodního obchodu, rozvoje podnikání a marketingu v B2B sféře. Má mnohaleté zkušenosti v oblasti technologií a cestovního ruchu – 16 let pracoval ve společnosti Amadeus IT Group, jenž se zabývá globálními distribučními IT systémy.



„Společnost Axis je známá svým 100 % nepřímým obchodním modelem, proto jsme rádi, že náš regionální tým, který se stará klíčové o distributory v jednotlivých zemích, povede zkušený manager,“ říká Petr Tošner, obchodní ředitel společnosti Axis pro východní Evropu.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.