facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 2. 2005

Nový notebook COMFOR Wario

Wario_C529.jpgSpolečnost AT Computers uvedla na český a slovenský trh nový notebook COMFOR Wario C529. K jeho hlavním přednostem patří bohatá výbava, dobrý poměr výkonu a ceny a nízká hmotnost, která společně s výdrží chodu na baterie až 4 hodiny přináší vynikající mobilitu i do segmentu levných notebooků.

Notebook disponuje procesorem Intel Celeron M360 (1,40 GHz, 1 MB L2 cache, 400 MHz FSB) a 256 MB operační paměti. Na rychlý pevný disk (5400 otáček/min.) se vejde 40 GB dat. Kvalitní 14“ TFT displej nabízí nejoptimálnější variantu mezi dostatečnými zobrazovacími možnostmi a úspornými rozměry notebooku (336x240x36 mm). Ke standardní výbavě patří mechanika DVD+-R/RW, modem, 56 kb/s, síťová karta, IrDA port, audio výbava, čtečka paměťových karet, čtyři USB 2.0 porty, PCMCIA slot, FireWire port, a samozřejmě také operační systém MS Windows XP Home.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.