facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 10. 1. 2012

Nový marketingový ředitel Kerio Technologies

Společnost Kerio Technologies oznámila, že povýšila Martin Kaisera na pozici marketingového ředitele pro střední Evropu. Kaiser působí v pražské kanceláři a je zodpovědný za řízení marketingových aktivit propagujících produkty Kerio obchodním partnerům a koncovým zákazníkům. Kaiser povede čtyřčlenný tým a bude vůdčí silou produktového a field marketingu a public relations. Před touto pozicí pracoval Kaiser v Keriu jako marketingový ředitel pro Polsko a Rusko. Martin Kaiser vedl úspěšné vydání produktu Kerio Operator 1.1. VoIP telefonní systém Kerio Operator otevřel společnosti Kerio Technologies dveře na nové trhy a Martin Kaiser pomohl tento produkt, který se může pochlubit jednoduchostí, bezpečností a bohatou funkcionalitou, představit obchodním partnerům z oboru IT. Před Keriem pracoval Martin Kaiser jako obchodní a marketingový ředitel ve společnosti Fujitsu Siemens Computers. Hovoří čtyřmi jazyky a získal titul BSBA v obchodu a marketingu na City University of Seattle.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.