facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nový IS ve FUJIFILM CZ

Společnost AutoCont CZ implementovala podnikový informační systém „Microsoft Business Solutions Navision“ ve společnosti FUJIFILM CZ. Na základě požadavků společnosti FUJIFILM byl vytvořen jednotný informační systém, jehož cílem je integrovat všechny podnikové činnosti v jednom prostředí. Jako základ byl použit distribuční modul a vyvinutý specializovaný modul Reklamačního řízení. Pro zefektivnění práce s obchodními partnery bylo realizováno napojení na internetovou aplikaci. Celé nasazené řešení bylo dále doplněno o specializované controllingové nástroje pro vykazování vůči mateřské společnosti.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.