facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 22. 10. 2012

Nový Alliance & Marketing Manager společnosti SAS

Společnost SAS, dodavatel řešení a služeb Business Analytics, přijala od října do managementu Michala Holbu na pozici Alliance & Marketing Manager. Michal Holba přichází do marketingového týmu SAS s více než desetiletými zkušenostmi v oblasti B2B marketingu a prodeje v oblasti Telco a ICT. Řadu let působil na různých manažerských pozicích ve společnosti Telefonica O2, naposledy jako marketingový ředitel pro firemní zákazníky a státní správu. Své profesní zkušenosti uplatnil také ve své nedávné konzultační činnosti. Michal se ve společnosti SAS zaměří na řízení marketingového týmu s cílem posílit pozici společnosti SAS v klíčových oblastech Customer Intelligence, Fraud & Risk Management a Big Data. Jeho druhým úkolem v roli aliančního manažera bude vybudování nové sítě partnerů, se kterými se společně zaměří na získání potenciálních zákazníků z různých oblastí, například státní správy nebo utilit. Michal Holba je absolventem VŠE v Praze a Master of Project Management na University of Washington. Hovoří plynně anglicky a ve volném čase se rád věnuje rodině a sportu.



 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.