facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 7. 2006

Novinky v příslušenství notebooků Umax

Prisl_Umax628.jpgUMAX Czech rozšiřuje nabídku příslušenství k notebookům řady Visionbook o dvě nové položky. První je externí DVB-T přijímač Yamada DTV-100U určený pro všechny náruživé televizní diváky, kteří „nemohou“ propásnout svůj oblíbený pořad. Druhou položkou je sada cestovní nabíječky + Li-Ion akumulátoru – Charger Set - umožňující jedenkrát prodloužit práci notebooku v terénu. V rámci letních měsíců je každý z těchto doplňků k dispozici za cenu 1190 Kč s DPH, při nákupu společně s notebookem UMAX.

DVB-T přijímač Yamada DTV-100U zaujme svými rozměry o málo většími než klasická „USB klíčenka“. Přijímač je snadno připojitelný přes USB 2.0 port, má anténu s magnetickou příchytkou a dálkový ovladač. DTV-100U umožňuje záznam na pevný disk a funkci Time Shift. Majitelé notebooků řady Visionbook 3100CX, 2400WXC, 3300TX, 3400WXT a 6200NSX, často pracujících mimo dosah elektrických zásuvek jistě ocení sadu "Charger Set" cestovní nabíječky a druhé náhradní Li-Ion baterie s kapacitou 4000mAh. Sečtená kapacita obou baterií činí 6 hodin provozu v běžných kancelářských aplikacích. Nesmírnou výhodou je nabíjení baterie mimo tělo notebooku pomocí cestovní nabíječky a standardního AC adaptéru.
Běžné doporučené maloobchodní ceny doplňků jsou:
  • Yamada DTV-100U - 1999 Kč s DPH
  • Charger Set - 3558 Kč s DPH

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.