facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 21. 7. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

Novinka od N-able kombinuje vzdálenou správu a monitoring s ticketovacím a účtovacím systémem

Společnost ZEBRA SYSTEMS, distri­butor řešení N-able na českém a slovenském trhu, oznámila dostup­nost nového řešení N-sight RMM pro poskyto­vatele řízených IT služeb (MSP). Díky kombinaci cloudového systému pro vzdálenou správu a monitoring (RMM), vzdálené podpory (Take Control) a automatizace řízených služeb (MSP Manager) usnadňuje řešení N-sight poskytovatelům MSP rozvoj nabídky řízených služeb za velmi konkurenceschopné ceny.



„Poskytovatelé MSP služeb potřebují řešení, které se jednoduše postará o většinu jejich potřeb. Proto společnost N-able uvedla řešení N-sight RMM umožňující MSP poskytovatelům zahájit či rozšířit svůj byznys. Platforma N-sight RMM obsahuje vše, co takový poskytovatel služeb potřebuje k optimalizaci svého podnikání a jeho dalšímu rozvoji,“ řekl k novince Ondřej Šabata ze společnosti ZEBRA SYSTEMS.

Platforma N-sight RMM zahrnuje:

  • Multi-tenantní vzdálenou správu a monitoring systémů Windows, Linux a Apple s přehlednou konzolí zobrazující kritické informace během provozních špiček, se snadnou automatizací s pomocí více než 600 skriptů ke zvýšení produktivity a s flexibilním patch managementem k udržení maximální ochrany a splnění bezpečnostních standardů.

  • Take Control, řešení vzdálené podpory s funkcí „Fast Assist“ k rychlému řešení problémů na dálku včetně živého chatu, s mobilní podporou nativních aplikací Android a iOS. Nechybí přitom vyspělé šifrování a vícefaktorové ověřování pro rychlý a bezpečný přístup.

  • MSP Manager, integrované řešení obchodní správy včetně podpory automatizovaných ticketovacích a účtovacích procesů, jednotného a automatizovaného service desku včetně podpory mobilních aplikací a zákaznického portálu s možností vlastního brandování k posílení loajality zákazníků.

Více o N-able N-sight lze nalézt na tomto odkazu.

Na webinář věnovaný tomuto řešení se lze registrovat zde: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEucemrrDIuG9yB8wT8ipGR-ULskWhxiFXX.


 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Jak využít AI ke zvýšení prodejů?

Promo Forecast AI je jedno z nejzajímavějších vlastních řešení firmy Sluno. Na základě dat z promočních prodejů dokáže pomocí umělé inteligence přesně určit, jaký produkt bude mít v nadcházejících akcích největší úspěch. Obchod­ní­kům i dodavatelům tak poskytuje plnou kontrolu nad celým procesem přípravy promocí od výběru zboží, stanovení ceny až po precizní analytiku na konci akce.