facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 3. 2018

Novinka od Lenovo pro firemní zasedačky

ThinkSmart Hub 500Společnost Lenovo už brzy uvede na náš trh zajímavou novinku. Jde o zařízení ThinkSmart Hub 500, které je určené především pro videokonferenční řešení od Microsoftu Skype Room Systems, poskytuje kontrolu nad zasedacími místnostmi, propojuje jednotlivé účastníky porady a zajistí i potřebnou analytiku.



Většina zasedacích místností je v současnosti vybavena projektorem, promítacím plátnem, obrazovkou a telefony s hlasitým odposlechem. Proto je složité v nich pořádat videokonference a jednotlivá hardwarová zařízení nebývají připojena k žádné společné platformě. Pouhá příprava porady je proto komplikovaná a dochází k plýtvání cenného času, který by mohl být jinak využit ke kreativní práci.

ThinkSmart Hub 500

Lenovo ThinkSmart Hub 500 dokáže zasedací místnosti proměnit v místo pro setkávání přes Skype. Nabízí kvalitní zvuk Dolby Audio Premium, má mikrofony pokrývající okolí v celém rozsahu 360 stupňů, dotykový displej, pomocí něhož lze poradu řídit a možnost připojení velké externí obrazovky – to všechno je výbava vyvinutá tak, aby mohla fungovat na platformě Skype Room Systems.

ThinkSmart Hub 500

Videokonferenční řešení Skype Room Systems dokáže prostřednictvím služby Skype jednoduše propojit účastníky firemní porady s jejich kolegy, kteří se nemohou účastnit porady osobně, a umožňuje jim tak vzájemně sdílet obsah. Díky ThinkSmart Hub 500 už přitom nikdo nemusí zažívat nepříjemnosti spojené se sdílením obrazovky vlastního notebooku, nebo s rozplétáním změti kabelů. ThinkSmart Hub 500 s operačním systémem Microsoft Windows 10 IoT Enterprise je zařízení typu „vše v jednom“ s vlastním displejem o úhlopříčce 11,6″, který je otočný o 360 stupňů.

Lenovo ThinkSmart Hub 500 bude dostupný v České republice v druhé polovině dubna 2018.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.