facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Novell představuje Identity Manager 4

Novell_Identity_Manager_1021.jpgSpolečnost Novell představila Identity Manager 4, řadu řešení pro bezpečnou správu identit a přístupu ve fyzických, virtuálních a cloudových prostředích. Novell Identity Manager 4 zaručuje konzistentní zásady identit, zabezpečení a shody pro celý IT ekosystém organizace. Navíc poskytuje i v cloudu stejnou úroveň důvěry, jaká existuje v datovém centru. Novell Identity Manager 4 odpovídá na rostoucí poptávku po řešeních inteligentní správy pracovních úloh. Inteligentní správa pracovních úloh umožňuje organizacím bezpečně spravovat a optimalizovat heterogenní počítačové zdroje napříč fyzickými, virtuálními a cloudovými prostředími.

Novell nyní nabízí dvě verze produktu:

  • Novell Identity Manager 4 rozšiřuje možnosti řešení Novell Identity Manager 3.6 o lepší škálovatelnost a těsnou integraci se systémy Microsoft SharePoint, SAP ERP a cloudovými aplikacemi Salesforce.com a Google Apps. Nabízí rovněž hotové funkce pro generování výkazů a nástroje pro čištění dat a návrh rámce zásad.
  • Novell Identity Manager 4 Advanced Edition nově definuje podnikové funkce poskytování uživatelských účtů, neboť integruje sofistikovanou správu rolí, vyspělé funkce pracovního toku a inteligentní reportovací funkce. Vyhoví potřebám velkých podniků a poskytovatelů spravovaných služeb v oblasti správy identit a shody s předpisy. Novell Identity Manager 4 Advanced Edition rovněž obsahuje nástroje pro čištění dat, návrh rámce zásad a možnost definovat role a oprávnění jednoduchým přetahováním myší, takže uživatel nemusí psát žádný kód.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.