facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nové virtualizační technologie IBM

Společnost IBM představila nové technologie virtualizace. Nová řešení Virtualization Engine, mezi něž patří široká škála produktů od páskových úložných přístrojů až po softwarové průvodce, vyhovují potřebám klientů v nejrůznějších odvětvích a umožňují jim pomocí virtualizace výrazně snížit náklady v IT a zjednodušit provoz firmy. IBM také oznámilo partnerský program, který umožňuje nezávislým dodavatelům softwaru (ISV) stavět řešení na virtualizačních platformách IBM a šetřit čas použitím vyzkoušených stavebních bloků.

Mezi nové virtualizační technologie patří zejména virtualizovaná páska pro otevřené systémy (Virtualization Engine TS7510), průvodci nastavením virtualizace pro unixové servery (Integrated Virtualization Manager), dostupnost softwaru pro správu systémů (od 26. října bude k dispozici IBM Director 5.10 pro správu všech serverů IBM xSeries a BladeCenter a ve čtvrtém čtvrtletí bude k dispozici i pro servery iSeries, pSeries System z9 a zSeries). IBM dále oznámilo plán na uvedení nové verze softwaru pro virtualizaci úložného systému IBM TotalStorage SAN Volume Controller, Version 3.1. a plány na virtualizační přepínače pro xSeries.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.